Horseløkke Trinbræt

Sidst opdateret:  02.01.2022

Trinbrættet Horseløkke er bygget af genbrugte materialer fra veteranbanen   (Flemming Miller-2021)
Fra Horseløkke Trinbræt kigges ind mod Faaborg   (Flemming Miller-2021)
Horseløkke Trinbræt hvor der ses i østlig retning mod Pipstorn og faktisk kan næste Trinbræt skimtes ude i horisonten  (Flemming Miller-2021)

 

Horseløkke Trinbræt med Hotel Faaborg Fjord i baggrunden. Et hotel der gennem mange år har haft selskaber, hvor også en tur med Veterantoget har indgået i hotelgæsternes oplevelse f.eks ved en konference. Også en privat aktør “AREA51” leverede mange gæster til Særtog. Den forhenværende aktør havde sit firma og “eventoplevelser” via Hotellet.  (Henrik Gerlach-2018)

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

  • Trinbrættet bliver opgraderet og mere officielt så det er muligt at stå på og af når Veteranbanen kører Plantogsdage, bla. så man kan stå på to vogne samtidigt. Flere betonfliser og ældre sveller danner en “mini-perron”.  Skiltet  Horseløkke opsættes 2018.

  • Da ældre har svært ved at nå første trin på passagervogne bliver nogle betonfliser fra vejoverkørsler anlagt så de passer med dør-indstigning   —  199x

  • Forespørgsler på om det er muligt at stå på Veterantoget for gæster og selskaber der besøger Hotel Faaborg Fjord for enden af den sti som fører fra Hotellet op til Veteranbanen  —  199x

En side for dem som vil vide lidt mere om Syd Fyenske Veteranjernbanes materiel og holdesteder